Krizsán Lili 44 kilósan, mentora tanácsára kórházba vonult - ifaktor
Krizsán Lili és Köllő Babett

A Sztárban sztár leszek! énekesnőjéről, Krizsán Liliről egy idő után kiderült, hogy anorexiával küzd. A tehetséges énekesnő a kórházban gyógyul és építi magát.


Mint azt már megírtuk Krizsán Liliről a Sztárban sztár leszek! című műsor után kiderült, hogy anorexiával küzd. Ebben a témában pedig az akkori zsűritag Köllő Babett nyújtott tanácsot a lánynak, hiszen a múltjából adódóan ő is küzdött a betegséggel. A segítség része egy kórházi kezelés is, ami az énekesnő 44 kilogrammos testének felépítésével zajlik.

Babett akkor azt nyilatkozta, hogy együtt tud érezni a lánnyal, hiszen neki is voltak hasonló problémái és minden nap beszélnek azóta.

A kórház előtt pedig Lili így nyilatkozott állapotáról:

"Öt évvel ezelőtt sokat csúfoltak, ami nagyon megviselt engem. Először bulémiás lettem, ma pedig már nehezemre esik az evés. Egyáltalán nem vagyok éhes. Régóta csak salátát eszem, azt is keveset, de amikor a tükörbe nézek, még mindig a combos énemet látom."

"Anorexiával küzdök, ami rendkívül súlyos szorongást okoz számomra. Évek óta tart ez az állapot, de egyre nehezebben viselem. A Sztárban sztár leszek! hatalmas erőt adott nekem, ahogy a mesterem, Köllő Babett is, akinek az unszolására megvizsgáltattam magam és felmérték az állapotomat. Szó szerint azt mondta az orvos, hogy ha így folytatom, életveszélyes állapotba kerülök. Nem hatott rám ijesztően, de eldöntöttem, hogy befekszem a kórházba és kezeltetni fogom magam, mert a karrieremet nem akarom kockára tenni. Két hétre biztos, hogy befekszem a kórházba, ahol táplálnak majd, vitaminos és gyógyszeres kezelést kapok."

Egy mostani posztjában pedig leírja, hogy azért van a kórházban, hogy sír az étel felett sokszor és álmatlan éjszakák gyötrik, de úton van a felépülés felé és hisz magában, hogy újra mikrofon előtt állhasson.

"EZÉRT IS VAGYOK MOST A KÓRHÁZBAN.. ELTÖKÉLTEN HAJTOK A CÉLJAIM FELÉ ÉS MOST EZ KELL HOZZÁ..SOKSZOR NEHÉZ , SOKSZOR KÜZDÖK MAGAMMAL , NEM ALSZOM.. VAN HOGY SÍROK AZ ÉTEL FELETT , MERT TUDOM , HOGY ENNEM KELL ÉS HATALMAS HARC NÉHA EGY - EGY FALAT , DE ITT VAGYOK , KITARTOK ÉS NEM FOGOM FELADNI..MEG FOGOK GYÓGYULNI ÉS UTÁNA EGY ÚJ ÉLET VESZI KEZDETÉT , AVAGY FOLYTATÓDIK ONNAN , AHOL ABBAHAGYTAM NÉHÁNY HÓNAPPAL EZELŐTT..
ALIG VÁROM , HOGY ÚJRA A MIKROFON ELŐTT ÁLLJAK.. AZT TEGYEM , AMI A LEGBOLDOGABBÁ TESZ ÉS HOGY TÖBBET NE EZ A “BUTASÁG” URALJA AZ ÉLETEM… EZ MOST EGY NAGY MECCS..KÖZÖTTEM ÉS AZ ELMÉM KÖZÖTT , AZOKKAL A MAKACS KIS DÉMONOKKAL ODABENT..DE NYERNI FOGOK , MERT EZ A CÉL ÉS NINCS B TERV…EZ EGY LASSÚ ÉS KEMÉNY ÚT..FELTÁRNI A MÚLT TÖRTÉNÉSEIT A LELKEMBEN..SOK-SOK SEBET EZZEL FELSZAKÍTVA…FÁJDALMAS TUD LENNI , DE MINDENT MEGTESZEK , HOGY SIKERESEN VEGYEM AZ AKADÁLYOKAT ÉS MINÉL ELŐBB TALÁLKOZHASSAK VELETEK.
.
.
RENGETEG ÜZENET ÉRKEZETT ANYUKÁKTÓL/APUKÁKTÓL/KIS ÉS NAGY GYEREKEKTŐL..SORSTÁRSAKTÓL. IGYEKSZEM NEKTEK VÁLASZOLNI MIELŐBB , DE ADDIG IS..:
•NE FÉLJ SEGÍTSÉGET KÉRNI!! HA AZ ELMÉD AZT IS MONDJA , HOGY NE CSINÁLD JÓ EZ ÍGY..NEM!! NEM JÓ!! INDULJ EL AZ ÚTON! NEM KÖNNYŰ , DE MEGÉRI HIDD EL!!
.
INKÁBB LEGYEN NÉHÁNY NEHÉZ/ROSSZ HETED , HÓNAPOD..DE UTÁNA EGY SZUPER,BOLDOG ÉLETED , MINTHOGY EZ FORDÍTVA ALAKULJON…🙏🏽❤️
.
ÉN HISZEK BENNETEK!! 🙏🏽
.
ÁLOM-HIT-AKARAT-KITARTÁS!!MEGCSINÁLJUK!!!❤️🙏🏽✨🧸"
.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!