Kucsera Gábor forradalmi ötlettel állt elő - ifaktor
Kucsera Gábor sárga pulcsiban mögötte lovakkal.
Kucsera Gábor legújabb kezdeményezésével egy nagyon fontos és napjainkra jellemző problémára hívja fel a figyelmet.


Az olimpikon és világbajnok magyar kajakozó az Instagram-oldalán számolt be forradalmi ötletéről, miszerint az általa indított táborokban a gyerekek csak kapcsolattartásra használhatják a mobiltelefonjaikat.

Az nem világos a bejegyzésből, hogy ez mire terjed ki, ugyanis példának okáért a Messenger, vagy adott esetben az Instagram is használható erre a célra, bár Kucsi aligha erre célzott. Vélhetően csakis telefonálásra lennének használhatók a készülékek.

Az ötlet mindenképpen releváns manapság, ugyanis a legtöbb gyermek képtelen szabadulni mobiljától és lassan több időt tölt az online térben, mint a valóságban.

„A kütyümentes élet is lehet vidám! A KucsiTanya táborban bebizonyítjuk, hogy nem kellenek okoseszközök ahhoz, hogy jól tudja magát érezni egy iskoláskorú gyerek. Igaz, ehhez kissé kimozgatjuk az átlagos hétköznapokból a résztvevőket, cserébe viszont felejthetetlen élményekkel engedjük haza őket egy hét múlva. A telefonokat pedig ezen idő alatt csak kapcsolattartásra használjuk. Mit gondolsz, te hogy bírnád egy tanyán egy hétig, a mobiltelefonod nélkül?”

– írta Kucsera Gábor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!