Kucsera Gábor: ,,Visszataláltam az utamra" - ifaktor
Kucsera Gábor piros felsőben, evezővel a kezében ül

Kucsera Gábor úgy érzi, itt az ideje, hogy ismét hódoljon régi, nagy szerelmének a vízi sportoknak. A olimpikon számára a víz közelsége igazán megnyugtató hatással van.


Kucsera Gábor egy igazán őszinte bejegyzést osztott meg a rajongóival az Instagram-oldalán. A családapa úgy érzi a folyamatos változás az élet velejárója, mint a karrierében és a magénéletében egyaránt.

Az olimpikon úgy döntött itt az ideje, hogy visszatérjen régi nagy szerelméhez, a kajakozáshoz. Hiszen azt is elárulta a követőinek, hogy számára a víz közelsége mindig is megnyugtatóan hatott. Azonban a negyvenhez közel nagyon fontosnak tartja, hogy óvatosan kezdje újra a rendszeres vízi sporthoz.

,,Az egész életünk a folytonos változásról szól, munka, család, barátok és számtalan külső tényező mely sokszor a legszebbé, olykor pedig igazán nehézzé teszi a napjainkat. Azt hiszem visszataláltam az utamra, az igazi értékteremtés mellett a belső megnyugvás mindig is a víz közelsége marad számomra. Az egyetlen hely, ahol igazán szabadon és egyben otthonosan érzem magam.”

-írta Instagram-bejegyzésében Kucsera Gábor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!