Újraindul Kucsera Gábor gyermektábora - ifaktor
Kucsera Gábor a strandon kisfiával

Kucsera Gábor egy saját szervezésű tábor keretein belül szeretné tovább adni gyermekkori élményeit a fiatalabb generációnak. A Farm Vip-ben jött rá mennyire fontos, hogy a gyerekek átéljék ezeket a nomád körülmények között megélt programokat.


Tavaly nyáron vágott bele új vállalkozásába Kucsera Gábor, amely egy gyermektábor létrehozása volt. A világbajnok kenust gyermekkori élményei motiválták a tábor megszervezésére, továbbá a Farm Vip-ben is eltöltött időszaka ébresztette rá, mennyire fontos, hogy a fiatalok ne egész nap a lakásban üljenek, hanem kint töltsék az idejüket a szabadban.

Gábor az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy a tavalyi kezdeményezés nagyon jól sikerült és a sok pozitív visszajelzés alapján idén nyáron több programmal várják majd a gyerekeket. A nomád körülmények között a gyereknek lehetőségük lesz tehenet fejni, tábortüzet rakni, sajtot készíteni és még sok más programban részt venni.

,,Új névvel, azonban a régi mentalitással vágunk neki az idei évnek. A tavaly megkezdett projekt, ami “Gyermekkorom emlékei - vidéki tábor Kucsera Gáborral” néven futott, olyan jól sikerült, hogy hosszas előkészületek után úgy döntöttünk, kiszélesítjük ezt a kezdeményezést és @kucsitanya néven, immár bővített repertoárral megyünk tovább.”

-írta Gábor az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!