Kukkantsatok be az új Batman-film kulisszái mögé - ifaktor

Így készül az új Batman-film, aminek főszereplője nem más lesz, mint Robert Pattinson.


Rengeteg DC és Batman-rajongó várja epekedve az új Batman-filmet, aminek főszereplője az „Alkonyat" című filmből már jól ismert Robert Pattinson lesz. A hétvégén világszerte lezajlott Batman-napon a film rendezője Matt Reeves egy Twitter-posztban mutatta meg, hogyan is készül a stúdióban a film.

Szerintünk egy új előzetesen dolgoznak, ami az október 16-i DC FanDome-on talán látható is lesz. A képen egy még nem látott jelentet vélhetünk felfedezni, amin az új szerkóban lévő Batman éppen az új fegyverét, a Batclaw-t készül kilőni.

Reméljük, hogy a „The Batman" rendkívüli sikernek fog örvendeni és már mi is várjuk a megjelenést, ami 2022. március 4-ére lesz várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!