Kulcsár Edina bevallotta: véletlen fogant a kislánya - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M az autóban.
A népszerű influenszer, Kulcsár Edina két év után érezte úgy, hogy ideje felfedni a valóságot kislánya születésének körülményeiről.


Kulcsár Edina az Instagram-oldalán elárulta, miért jött ilyen gyorsan Csutival közös második gyermeke, a 2020 áprilisában született Nina.

Kislányom! Még csak 2 éves, de már most annyi mindent tanított… Ő nem volt tervezett baba, de neki annál nagyobb terve volt azzal, hogy engem választott édesanyjának! Ez biztos, és én ennek annyira örülök, hogy az leírhatatlan. A mi kettőnk történetét, a maga részleteivel együtt, meghagyom magunknak, hiszen sokan úgysem képesek beleképzelniük magukat más életébe, nehézségeibe, de talán nem is kell. A lényeg, hogy a nehézségek értünk vannak. Rengeteget tanítanak és ezekben az időszakokban kovácsolódnak a legerősebb kötelékek. Ezek a kötelékek számítanak csak igazán az életben!”

olvasható Kulcsár Edina posztjában, aki immár G.w.M-el lakik egy fedél alatt, miközben immár csak exférje, Csuti a régi közös házukban lakik az utóbbi napok bejegyzései alapján.

Sokak szerint Csuti maradni is fog a családi házban, amelynek törlesztőrészleteit minden bizonnyal magára vállalta.

A mostani információk alapján kimondhatjuk, hogy Edina és Csuti csak kisfiuk, Maddox születését tervezték, ám a sors közbeszólt, így egyhamar egy kislánnyal is gazdagodott a család.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!