Kulcsár Edina bejelentése előtt értetlenül állnak a követői - ifaktor
Kulcsár Edina rózsaszín pólóban

Kulcsár Edina legújabb bejelentése ismét meglepte a rajongóit. Az influenszer úgy érzi, itt az ideje, hogy visszatérjen a közösségi média platformjaira, habár követői szerint el sem tűnt onnan.


Szinte kizárt, hogy van, olyan személy az interneten, aki követi a magyar sajtót és még sem találkozott volna az utóbbi időben Kulcsár Edina nevével. A szépségkirálynő ezt viszont nem így gondolja, ugyanis legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy úgy érzi itt az ideje, hogy visszatérjen.

Edina egy éve döntötte el, hogy teljes mértékű életmódváltásba kezd, amely során nemcsak testileg, de lelkileg is megújult. Úgy érzi megtalálta életében az egyensúlyt és készen áll újra jelen lenni a közösségi médiába. Követői eléggé meglepődtek a kijelentésén, hiszen jó pár hete az influenszer szerelmi életétől hangos a sajtó.

,,Kereken egy évvel ezelőtt kezdtem el az életmódváltásomat! Sok pozitív változást reméltem tőle, mert nem éreztem magam jól a bőrömben. Persze így egy év elteltével látom, hogy nem volt elég csak az étkezésemen és a mozgás rendszerességén változtatni. Ahhoz, hogy testileg is egészségesek legyünk, nem elég pusztán az életmódunkon változtatni, vagy bevezetni az edzést a mindennapjainkba, hiszen a testi egészség elengedhetetlen része a jó lelki állapot! Talán most végre sikerült megtalálnom az egyensúlyt.🙏🏻 Lassan készen állok visszatérni, hogy az általatok preferált posztok újra jelen legyenek az oldalamon.❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!