Csonka Kulcsár Edinának: "Nincs tisztelet egymás iránt" - ifaktor
Csonka András és Ábel Anita.
A Blikk forgatott egy videót a Life TV A műsorvezető páros idestova több mint 20 éve vezetett először együtt televízióműsort és azóta elválaszthatatlan barátok. című reggeli műsorának két házigazdájával, Ábel Anitával és Csonka Andrással, ahol Kulcsár Edina és Csuti válása is szóba került.


A műsorvezető páros idestova több mint 20 éve vezetett először együtt televízióműsort és azóta elválaszthatatlan barátok.

Ennek ellenére egészen más szempontból közelítették meg Edináék válását, ráadásul Csonka sokkal keményebben fogalmazott, mint Anita, aki igyekezett kicsit diplomatikusabb választ adni.

„Miért kell olyan kifejezéseket, szavakat használni, amik degradálják a korábban érzett szerelmet? Miért kell azt mondani, hogy most rám talált egy olyan szerelem, amiről azt sem tudtam, hogy létezik? Ott vannak a gyerekek, ott van a kapcsolat, ami évekig tartott. Nincs tisztelet egymás iránt…”

– nyilatkozta Csonka András Kulcsár Edina magatartásáról.

„Anyaként és a saját válásom kapcsán a legfontosabb nekem a gyerek volt… Igaz, náluk még kicsik a gyerekek, de az internet nem felejt. Az én kérdésem az lenne, hogyan fogják tudni pár év múlva megvédeni a gyerekeket attól, hogy a válásról rosszakat olvassanak az interneten. Ugyanakkor ne csináljunk úgy, mintha mindenki tökéletes házasságban vagy apácazárdában élne”

– terelte más mederbe a kérdést Ábel Anita.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!