Megszegte Csutival kötött egyezségét Kulcsár Edina - ifaktor
Csuti, Kulcsár Edina és gyerekeik.
Év elején attól volt hangos a sajtó, hogy Kulcsár Edináék válófélben vannak megromlott házasságuk miatt, sőt azóta Edinát amiatt is szétszedték követői, hogy kapcsolatuk végének bejelentése előtt másik férfival szűrte össze levet, akivel azóta is töretlen a szerelem.


Bár Edina és Csuti folyamatos nyilatkozatokkal táplálták a média érdeklődését, ami miatt hónapokig a címlapokon szerepeltek, egy dolgot közös megegyezés alapján megfogadtak: a kisgyermekeiket távol tartják a botrányoktól.

Ezt már csak azért is tudhatjuk, mert Edina annak idején privát profilján ment neki Csutinak az Instagramon, amikor exe közös gyermekükkel posztolt képet. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ehhez képest ezúttal Edina törte meg ezt az egyezséget, hiszen nőnap alkalmából kiposztolt egy szelfit a kislányával az egyik legnagyobb közösségi média oldalra. A kis Ninát legutóbb tavaly szeptemberben láthattuk Edina oldalán, azóta rengeteget nőtt és le sem tagadhatja anyukáját, akivel fülig érő mosollyal pózolnak a képen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!