Kulcsár Edina megint belerúgott egyet Csutiba - ifaktor
Lesifotó Kulcsár Edináról és G.w.M-ről.
Kulcsár Edinát leginkább azért kritizálják válása miatt, mert G.w.M-el való kapcsolatának bejelentésekor gyakorlatilag semmibe vette korábbi férjével töltött hat évét.


Edina olyannyira elengedte a múltat, hogy a jelek szerint már nem is emlékszik rá, hogy egykor Csuti jelentette számára a világmindenséget.

„A szerelmet is azért írtam nagybetűvel, mert az az, ami hiányzott leginkább a korábbi időszakból. Tényleg nem éreztem még ilyet. Nekem a Márk olyan, mint egy mentsvár, aki megfogta a kezemet a kút alján és húz kifele, mert ő tényleg ezt csinálja az érzéseivel.”

– nyilatkozta korábban Kulcsár Edina, aki úgy tűnik, hogy továbbra sem bánta meg ezen kijelentéseit, ugyanis ismét hasonlóan nyilatkozott Instagram-sztorijában.

Most egy Instagram-történetben játszott követőivel kérdezz-feleleket, ahol az egyik rajongója azt a kérdést tette fel neki, hogy boldogabb-e most, mint 1-2 évvel ezelőtt? Edina válasza a következő volt:

„A boldogság összetett dolog. Sok dolog van még hátra, hogy minden nehézséget magam mögött tudjak, és teljesen önfeledten csak a boldogságban lubickoljak, de azért még így is azt mondom, hogy IGEN! Ha kifejezetten a párkapcsolati kérdésre gondoltál volna, akkor pedig nem 1-2 távlathoz viszonyítanám, hanem az eddigi életemhez”

– erősítette meg korábbi kijelentéseit a modell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!