Kulcsár Edina eddig mindent kiteregetett, de valamit titkol - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M címlapon.
Kulcsár Edina és Csuti válása nem éppen zökkenőmentes, amihez az is hozzájárul, hogy oda-vissza üzengetnek egymásnak a közösségi oldalakon. Kulcsár Edina már többször mondta, hogy beavat a részletekbe, de egyelőre minderre nem került sor.


Kulcsár Edina utoljára január végén nyilatkozott arról, hogy az emberek semmit sem tudnak és hamarosan mindent elmesél.

„Semmit nem tudtok, hogy mi miért és hogyan történt, úgyhogy ezt el is engedem! Jövőhéten érkezem és elmesélem! Azt pedig anyaként, úgy, hogy meg is beszéltünk valamit a közös gyerekeinkkel kapcsolatban, azért hadd engedtessék már meg nekem, hogy számon kérjem! Nem vitatkozni jöttem… nem is érdekel senki… csak a gyerekeim!!! Miattuk álltam ebbe is bele! Szép estét mindenkinek! Edina”

Edina nemrég a Best magazinnak nyilatkozott, ahol ismét arról beszélt, hogy az emberek nem tudnak mindent. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a történtek teljes hátterét csupán a családja, az édesanyja és a barátai ismerik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!