Kulcsár Edina az Instagram-oldalon esett neki Csutinak - ifaktor
Kulcsár Edina fotózáson

Úgy tűnik Kulcsár Edina és Csuti válásának drámája valójában még csak most kezdődik. Edina az Instagram-oldalon esett neki férjének.


Csuti legújabb Instagram-bejegyzése óriási vitát okozott az édesapa, Edina és a követők között. Ugyanis Csuti megosztott egy rövid videót, amelyben gyerekei játszanak, azonban a felvétel elején kislányuk, Nina az anyját hívja.

Erre több követő is megjegyezte, hogy Edina biztosan elhanyagolja a gyermekeit új szerelme miatt, ezért hívja ilyen szomorúan őt kislánya, továbbá ezért töltenek a gyerekek az utóbbi időben ennyi időt Csutival. Ezt viszont az egykori szépségkirálynő sem hagyta szó nélkül. Saját Instagram-profiljáról szeretett volna kommentet írni, azonban férje letiltotta őt, így kénytelen volt egyik vállalkozása fiókját használni.

,,Mivel a gyerekeim apja letiltott… innen válaszolok! ( Edina vagyok ,,a kedves anyuka” ! ) MITŐL HANYAGOLNÁM EL A GYEREKEIMET ??? Azért, mert nem posztolok minden egyes pillanatban amikor a gyerekekkel vagyok attól még velük vagyok, szemben Csutival, aki minden alkalmat megragad, hogy a jó apa és az áldozat szerepében tetszeleghessen az általa imádott nyilvánosság előtt! Ma egyébként András ( azaz Csuti ) napja van, mert fel vannak osztva közöttünk a napok - természetesen az én javamra - de ettől függetlenül is, ma a délutáni alvásukig is otthon voltam! Minden anyai kötelezségem elláttam és társai! Nem dolgozom… szinte mindent lemondtam, hogy minden erőmmel arra törekedhessek, hogy semmit ne vegyenek ebből az egészből észre a gyerekek, minél több időt tölthessek velük és boldoggá tegyem őket, amit nem a nyilvánosság előtt teszek! Könyörgöm! Ne csak nézzetek… lássatok a dolgok mögé is, de azt hiszem lassan szükség lesz a segítségemre! A gyerekeim miatt nem hagyhatom tovább, hogy az anyai becsületem a sárba legyen tiporva! Én nem fogok csak azért posztolni velük, hogy azt bizonygassam jó anya vagyok! Vagy szerintetek attól jó szülő valaki, hogy megoszt egy momemtumot, hogy pozitív színben tüntesse fel magát? Attól törődik valaki a gyerekeivel és attól jó anya vagy éppen apa, mert azt mutatja??? Csuti… neked innen is köszönöm, hogy tartod magad a megbeszéltekhez, miszerint a gyerekeket nem mutatjuk, főleg nem ebben az időszakban!👏 Ui.: Addig örüljünk, ameddig a felkiáltójelek helyett kérdőjelek vannak!”

-írta a kommentet Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!