Csuti mutatta be Edinának azt a férfit, akiért elhagyta őt - ifaktor
Csuti és Kulcsár Edina mosolyognak egy közös képen

A magyar bulvár szinte felrobbant Csuti és Kulcsár Edina szakítása óta, most pedig megtudhattuk hogy került a képbe G.w.M?


A napokban minden hírportált elárasztott Kulcsár Edina és Csuti botránya. Nem titok, hogy egy ideje már nem volt jó a házasságuk és úgy döntöttek külön válnak. Arra viszont senki nem számított, hogy pont amellett a férfi mellett találja meg Edina a boldogságot, akit korábban ex-férje mutatott be neki.

Egy korábbi coming out posztban Edina elmondta, hogy közösen döntöttek így és harmadik fél nem játszott szerepet a történtekben. Nem egészen 2-3 napra rá pedig már olyan szerelem talált rá, amelyről soha álmodni sem mert és akinek hiánya „fizikai fájdalmat okoz”.

Csuti egyelőre nem tudja feldolgozni, hogy mi történik, de a Blikknek azt nyilatkozta, hogy néhány hónappal ezelőtt ő mutatta be a rappert a feleségének. Az, hogy volt-e bármi Edina és G.w.M között míg előbbi férjnél volt, erre nem adott választ, talán közös gyermekeiket óva ezzel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!