Kulcsár Edina:,,Márk az a férfi, akivel leélném az életem" - ifaktor
Kulcsár Edina fehér pólóban nevet
Kulcsár Edina volt a vendége a Reggeli legutóbbi adásának, ahol olyan dolgokat is elárult új kapcsolatáról, amelyeket eddig még soha. Mesélt többek közt a zenei karrierjéről és új otthonukról is.

Kulcsár Edina állítása szerint boldogabb, mint valaha. A modell elárulta, hogy még mindig lángol a szerelem zenész kedvesével, G.w.M.-el. Nem csak a magánéletben, de szakmai téren is segítik egymást, ugyanis jelenleg is készül a következő közös daluk. Ennek köszönhetően is nagyon sok időt töltenek együtt, amely Edina szerint nagyon jót tesz a kapcsolatuknak.

Az influenszer elmesélte, hogy nem egyszerű a helyzetük mozaikcsaládként, de igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyermekeik is jól érezzék magukat. Mióta összeköltöztek Márkkal azóta Edinának rengeteg dolga van. Egy igazán nagy albérletet választottak, hiszen van, hogy mind a négy gyerek ott van velük. Az egykori szépségkirálynő szerint gyermekei nagyon jól kijönnek Márkkal és már sikeresen elmagyarázták a kicsiknek az új élethelyzetet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!