Kulcsár Edina szerint így kéne nevelnünk gyerekeinket - ifaktor
Kulcsár Edina és gyermekei, valamint volt férje.
Kulcsár Edina az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy milyen gyereknevelési elveket követ édesanyaként.

Edina néhány rossz tapasztalatot alapul véve jutott arra következtetésre, hogy a mai világ rossz irányba változik.

A népszerű influenszer ezért igyekszik úgy nevelni a gyerekeit, hogy ne engedjenek az utálatnak és a rosszindulatnak teret. Minden reménye az új generációban van, akikkel kapcsolatban reméli, hogy olyan elvek mentén nevelkednek, mint saját gyermekei.

„Remélem egyszer belátják ezek az emberek, hogy nekik nem lesz attól jobb az életük, ha a másikban szándékosan rossz érzéseket akarnak kelteni. Tudom, nincs nagy esély arra, hogy egyszer megszűnjön az utálat és a rosszindulat, vagy, hogy a legtöbben támogassák egymást, de én azért reménykedem. Főleg az új generációban hiszek, de ahhoz a mai szülőknek is ilyen elvek alapján kellene, hogy éljék az életüket, hiszen a gyermekek többnyire az ő példájukat fogják követni. Mindenesetre én a gyerekeimet, maximálisan arra nevelem, hogy elfogadóak, segítőkészek és kedvesek legyenek a másikkal.”

– írta Kulcsár Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!