Kulcsár Edina gyűlölettel szembesül a kommentszekcióban​ - ifaktor
Kulcsár Edina
Kulcsár Edina Soós Dávid vállalkozó, üzleti mentornak adott interjújában mesélt arról, hogy milyen sok gyűlölködő hozzászólással szembesül a kommentszekcióban és hogy mennyire jellemző ez a mai társadalomra.


Soós kérdésére Edina korábban elárulta, hogy egy – azóta a televízióban nyomon követhető műsor – (Nyerő Páros – a szerk.) mennyit változtatott az utóbbi időben a szemléletén a közösségi média platformjaival kapcsolatban.

Ezután került szóba Edina részéről, hogy mostanában több kommentet is olvas, amelyek nagy része őszintén elkeseríti.

„Ha körbenézünk a kommentszekcióban – ami korábban nem féltétlenül érdekelt és az építő jellegű kritika, ha normális azt abszolút adom –, de amikor a másik halálát kívánjuk és obszcén jelzőket használnak azzal nem tudok mit kezdeni."

– mondta Edina, amellyel a kérdező is egyetértett és értelmetlennek is nevezte a jelenséget.

„Eszméletlenül elkeserítő, hogy a gyerekeim egy ilyen világban kell, hogy felnőjenek? De én azt gondolom, hogy az élet értelme a család."

– zárta gondolatait az influenszer, aki már a videón kifejtette, hogy elsősorban édesanya és minden más csakis ezután következhet az életében.

A videón a kommentekről való beszélgetés 12:30-tól látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!