Kulcsár Edina szó szerint kitörölte Csutit az életéből - ifaktor
Csuti és Kulcsár Edina mosolyognak egy közös képen

Amennyire szépen indult, annyira botrányos véget ért Csuti és Kulcsár Edina házassága, amelyen utóbbi már túl is tette magát.


Kulcsár Edina és Csuti házassága hivatalosan is véget ért. Papír alapon még nem, viszont ami az Instagramon fent van, az tükrözi a jelenlegi helyzetet is, tehát semmi. Edina úgy döntött, hogy végleg megszabadul Csutitól és minden közösségi oldaláról letörli őt.

Annak ellenére, hogy a különválásukkor úgy nyilatkoztak, hogy nincs harmadik fél aki miatt tönkre ment minden, Edinára elég rátalált a szerelem G.w.M személyében. Ezzel pedig nem egy, hanem két házasságot is megbabrált felhőtlen boldogsága érdekében.

Akkor elmondták, hogy az örök közös céljuk, hogy gyermekeiket szeretetteljes környezetben tudják. Ez azonban a mostani megnyilvánulásokkal teljesen ellent mondhat, mivel nem hogy a képeket, de még a nevét is megváltoztatta Edina. Kitörölte Csutit az Instagram biojából és mindenhonnan, ahol valaha is szerepelt a neve.

Csuti ex-felesége új kapcsolatáról így nyilatkozott a Blikknek:

"Azt nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!