Puzsér Róbert szerint Kulcsár Edinában nincsen tartás - ifaktor
Kulcsár Edina és Puzsér Róbert
Puzsér Róbert egyik legújabb cikkében Kulcsár Edináról írt. A kritikus most sem kímélte írásának tárgyát.


Puzsér Róbert eddig várt, hogy kifejtse véleményét Kulcsár Edinák botrányát illetően. Az újságíró egy újabb cikk formájában fejtette ki gondolatait a modell legújabb megnyilvánulásáról.

Hiszen nemrég derült ki, hogy Edina teljes mértékben tiszteletben tartja, azokat a cigány tradíciókat, amelyeket szerelme, G.w.M. és családja is. Ilyen szokás például, hogy nő nem ülhet az asztalhoz a munkáról van szó.

Ezt Puzsér Róbert szégyennek gondolja, hiszen ez a női nem degradálása és a kritikus szerint ezzel és az ehhez hasonló tradíciókkal le kell számolni. Emellett azonban úgy gondolja, hogy Edina egy sikeres üzletasszony, akinek itt lenne az ideje, hogy némi tartást mutasson.

,,Ahol az ország első számú instaprimadonnája önmaga megalázását és jogfosztását önérzetesen vallja meg, mint valami nemes tradíciót, ott nagyon nagy a baj. Bármilyen siralmas is a tény: Kulcsár Edina százezrek szemében példakép és inspirációforrás – az asztal, amihez nem ülhet le, meg nettó gyalázat. Amikor úgy nyilatkozik erről, mint tiszteletet érdemlő tradícióról, nemcsak önmagát szolgáltatja ki ennek a förtelmes bánásmódnak, de egyben cigány és fehér nők tömegét is.”

-írta Róbert.

Puzsér Róbert teljes cikkét ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!