Követőik szerint Kulcsár Edináék szerelme egyoldalú - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M.

Úgy tűnik, továbbra sem szűnik az a sok internetes támadás, ami az utóbbi időben Kulcsár Edinát és G.w.M.-et éri. A páros kapcsolatát nem látják őszintének a követőik.


Nem ritka, hogy a sztárok követői negatív hozzászólásokat hagynak az Instagram-bejegyzéseik alatt, az azonban igenis szokatlan, hogy ennyire csak rosszindulatú kommenteket kapjon valaki, mint ahogy Kulcsár Edina és G.w.M. oldalán megfigyelhetjük az utóbbi időben.

,,Az idő őket igazolta! A rengeteg támadás ellenére ez nemcsak fellángolás volt, hanem szenvedélyes szerelem, amely összetartja Kulcsár Edinát és rappert kedvesét.”

-írta Instagram-bejegyzésében a HOT! Magazin.

A páros mindkét tagja állítja, hogy boldogabb, mint eddig valaha, azonban ezt követőik szinte egyáltalán nem hiszik el nekik. Sokan érdekkapcsolatnak, hirtelen fellángolásnak vagy éppen egyoldalú szerelemnek látják Edinák kapcsolatát. A követők úgy érzik, folyamatos sajtómegjelenésük és viselkedésük csupán ennek az igazság a kétségbeesett tagadása.

,,Nézzetek meg a srácot, szerintem Edina ragaszkodik ehhez a kapcsolathoz csak!!!!!”
,,Pár hónap után nem alakul ki még a nagy szerelem”
,,Az idő????? 20 év múlva... az idő!”
,,HOT! Magazin adjak szemüveget????? Ezek nektek szerelmesek????? 🤣🤣”
,,Láttam videot róluk TikTokon…unott és megjátszottnak tűntek.😂”

-írták a követők a HOT! Magazin Instagram-bejegyzéséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!