Még közelebb került egymáshoz GWM családja és Kulcsár Edina - ifaktor
kulcsár edina és gwm egy közös képen mosolyognak

GWM és Kulcsár Edina egyre inkább közelebb kerül egymáshoz, előbbi be is mutatta már otthon az új mátkáját, amire a család is reagált.


A Borsnak adott exkluzív interjúban GWM elmondta, hogy rendkívüli kapcsolódást érez Edina iránt és a szerelme felhőtlen. Edina pedig arról mesélt, hogy ez azt is eredményezte, hogy a modellt már be is mutatta családjának, akik hatalmas szeretettel fogadták őt.

"Mivel Márknak nagyon összetartó a családja, és fontos neki, hogy a szerettei is jó kapcsolatot ápoljanak a párjával, így hamar sort kerítettünk a találkozásra és abszolút azt látom, hogy elfogadtak. Én is jól érzem magam közöttük. Úgy érzem, Márk anyukája kifejezetten megkedvelt."
"Mint mindenben, ebben is folyamatosan csiszolódunk. A legtöbb hagyományról már hallottam, de Márk azzal is tisztában van, hogy mivel a médiában dolgozom, ebből adódóan minden feltételnek nem biztos, hogy eleget tudok tenni. Az elvárásai olyanok, amit nőként teljesen magától értetődőnek gondolok. Ilyen az is, hogy például nem viselkedek más férfiakkal túlságosan közvetlenül. Talán csak arra az egyre lesz nehéz odafigyelnem, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttünk csók. De még egy szájra puszi sem fér bele. Ezzel még meg kell barátkoznom"

tette hozzá Edina.

"Nem várom el, hogy a roma szokásokat teljesen felvegye, kompromisszumképes vagyok. Annyira jól működünk együtt, hogy nem kell külön semmit kérnem tőle. De hogy egy példát is mondjak, ha leül egy asztalhoz nyolc férfi, és üzleti dolgokról beszélgetnek, akkor nem ül oda egy asszony vagy egy lány közénk, ahogyan én sem ülnék be egy csak nőkkel teli társaságba"
A családtagok körében ez másképp működik. Olyankor mindenki együtt van. A férfiak és a nők egyaránt. Ami még fontos nálunk, az a hozzánk érkező családtagok, vendégek szívélyes fogadtatása, de ebben is profi Edina, ezzel sincs gondunk

mondta GWM.

"Edina nagyon házias, többek között csodálatos nokedlit is szaggat. Maximálisan ellátja a szokásos házimunkákat. Nemcsak a szerelmem, hanem igazi barát és tökéletes társ is"
"Eddig minden kapcsolatomban az egyenlőségre törekedtem, ami a döntéseket illeti, és mindig erősen ragaszkodtam a saját meglátásaimhoz, de ez Márknál nem működik, hozzáteszem, mindenben egyet is értünk. Mindig meghallgat, és megbeszélünk mindent, és nagyon jó meglátásai vannak az élettel kapcsolatban, így nem esik nehezemre, hogy maximálisan hagyatkozzak rá. Ez alatt a rövid idő alatt kijelenthetem, hogy mindig beigazolódnak az észrevételei. Jól érzem magam mellette, még így is, hogy ő a dominánsabb" – mondta a csinos anyuka. A Bors érdeklődésére azt is elárulták, tervezik-e már, hogy hamarosan összeköltöznek."

vette át a szót Edina.

Semmit sem szeretnének elkapkodni. Nézegettünk már házakat, hogy kinek milyen stílus tetszik, de szerencsére az ízlésünk is egyezik .
Mindketten azt gondoljuk, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat, ezért nincs értelme sokat várni, viszont nekünk most teljesen más a helyzetünk, mint mondjuk évekkel ezelőtt, amikor még nem volt akkora felelősség rajtunk, mint most a gyerekek miatt. Az biztos, hogy még odébb van az összeköltözés

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!