Szakértő beszélt Kulcsár Edináék és Horváth Grétáék válásáról - ifaktor
Kulcsár Edina és G.w.M egy kocsiban ülnek

Az év eleje igen kritikusan indul a párkapcsolatok számára. Kulcsár Edina és férje és Horváth Gréta és férje is bejelentették válásukat. A Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában egy szakértő adott válaszokat a felmerülő kérdésekre.


A 2022-es év a sztár pároknak igen nehezen indul. Horváth Grétáék és Kulcsár Edináék is meghoztak egy nehéz és komoly döntést: elválnak. A sztárpárok követőit, akik eddig bepillantást nyerhettek az influenszerek életeibe, ugyan olyan sokként ért a dolog, mint az elhagyott feleket.

A szakítások után sok ember fejében kérdések merültek fel a párosokról és azok kapcsolatairól. A Tv2 reggeli műsora, a Mokka vendégül látott egy pszichiáter szakértőt, aki válaszolt az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A pszichiáter elmondta, hogy vizsgálatok is készültek már arról, hogy az ünnepek utáni időszakban megnövekszenek a válások.

,,Ha az érzelmek kihűlnek, akkor nem nagyon lehet már mit tenni. Feltételezhetően náluk már kihűltek ezek az érzelmek"

- magyarázta a pszichiáter a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!