Kylie Jenner zaklatóját még a rendőrök is kinevették - ifaktor
kylie jenner

A fiatal világsztár Kylie Jenner, folyamatosan szembesül zaklatásokkal. Ez azonban, most elég kínosra sikeredett.


Kylie Jenner majdnem váratlan lánykérésben részesült, de a rendőrök már odaértek, mikor a férfi éppen bevetette volna magát.

A rendőrök elmondása szerint Kylie háza mellé hívták ki a rendőröket, ugyanis láttak egy férfit átugrani a kerítésen, majd az ajtón kopogtatva Kyliet kereste. Csak az egyedüli probléma az volt, hogy a férfi elnézte a házat, így a világsztár szomszédjához kopogott be véletlenül.

A rendőrök kihallgatták a 23 éves, tokától-bokáig virágokkal felszerelt férfit, aki elmondása szerint azért jött, hogy kifejezze szeretetét Kylie iránt és megkérhesse a kezét. Ezt követően a hatóságok a férfit letartóztatták és birtokháborítás miatt bevezették a rendszerbe.

Ez is dobogós helyet érdemelhet a zaklatás listán, de a TOP1, még mindig az a férfi, aki egy esemény utáni tablettás dobozba rejtett el egy eljegyzési gyűrűt, amit kiejtett a zsebéből, miközben menekült a biztonságiak elől.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!