Kylie Jenner második gyereke fiú lesz? - ifaktor

Kylie Jenner legújabb Instagram-fotója érdekes gondolatmenetet indított el rajongóiban. Úgy sejték, Kylie ezzel jelentette be, hogy kisfia fog születni.


A külföldi világsztár, Kylie Jenner egy újabb saját terméket dob piacra, aminek reklámarca nem csak ő lett, hanem első szülött gyermeke is.

A fotón Kylie és kislánya baba kék szettben pózolnak és a termékcsalád, amit létrehozott a sztár, szintén kékben pompázik. Kylie rengeteg kommentet kapott, amikben követői arra gyanakszanak, hogy második gyermeke kisfiú lesz.

„Fiú baba?"
„Azt sugallja, hogy fia lesz"
„Valakinek itt kisfia fog születni"

- érkeztek sorban a gyanakvó kommentek, amik közül még egyre sem adott választ Kylie. Mindenesetre a gondolatmenet nem rossz és minket is elbizonytalanítottak Kylie követői.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!