Lady Gaga elképesztően néz ki az új Gucci-filmben - ifaktor
A Gucci-ház című film szereplői

Akik imádják a filmeket és Lady Gagát, azok úgy nyilatkoztak az új film előzeteséről, mint egy isteni csodáról. A színészi felhozatal pedig igencsak szemet gyönyörködtető.


Végre megkaptunk egy teljes hosszúságú előzetest a „Gucci-ház" című filmből, ami kellő drámát és feszültséget tartalmaz már most. A két és fél perces klip az olasz szocialista, Patrizia Reggiani (Lady Gaga) életét követi, ahogy szerelembe esik Maurizio Guccival (Adam Driver), a legendás Guccio Gucci unokájával.

A filmet Ridley Scott rendezte, amiben felfedik az igazságot a Gucci háza tájékán. Bemutatja a viszontagságokat, a balhékat és azt a fényűző életmódot, amit akkoriban a család megengedhetett magának. A jelenetekben láthatjuk ahogy Patrizia és Maurizio síelnek, sportkocsit vezetnek és a stúdióban is együtt lógnak.

A Lady Gaga-fanok már most teljesen oda vannak a filmért, amiben olyan színészek is szerepet kaptak, mint Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, vagy a felismerhetetlenségig maszkírozott Jared Leto, mint Maurizio unokatestvére, Paolo Gucci.

A film az amerikai hálaadáskor debütál Magyarországon is, szóval szemeket a mozikra és karikázzuk be november 25-ét, ugyanis elég lebilincselő filmnek ígérkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!