Lady Gaga új filmjét máris imádja a közönség - ifaktor
Lady Gaga filmborító, Gucci
Még csak az előzetese jelent meg Lady Gaga legújabb filmjének, de rajongói már imádják őt a szerepben. Elárasztották a színésznő Instagram-oldalát támogató és ujjongó kommentekkel.

Idén nyáron jött ki a House of Gucci című igaz történeten alapuló filmdráma előzetese, amelyben Lady Gaga alakítja a főszereplőt, Patrizia Reggiani karakterét. Maurizio Gucci első felesége 2014-ben szabadult 26 év után a börtönből. A bíróság azért ítélte el, mert bérgyilkost fogadott férje ellen, aki lelőtte férjét a Gucci milánói irodája előtt.

Lady Gaga elmondása szerint szorgosan készül a szerepre, számos dokumentumfilmet megnézett, illetve könyvet elolvasott a témával kapcsolatban.

Az amerikai premierre idén november 24-én kerül sor. Arról, hogy hazánkban mikor láthatjuk Lady Gaga újabb színészi játékát még nem adtak ki közleményt. A világsztár mellett még több ismert színészt láthatunk majd a képernyőn, köztük Al Pacino, Jeremy Irons vagy éppen Jared Leto.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!