Lady Gaga kutyasétáltatója öngyógyító kúrán van és pénzre van szüksége - ifaktor

Azon a bizonyos estén történteket, Ryan a mai napig nem heverte ki.


Maga az eset februárban történt, amikor Ryan Fischer, Lady Gaga hivatalos kutyasétáltatója, a szokásos esti körre indult az énekesnő két francia bulldogjával. Ezt azonban már alaposan kifigyelték a támadók, így mikor útnak indult, a férfit meglőtték a két kutyát pedig elrabolták, majd Ryan a saját vérében haldokolt a nyílt utca kellős közepén.

A sikeres felépülést követően elhatározta, hogy otthagyja Hollywoodot és egy önismereti és egyben gyógyító kúrára indul a lakókocsijával. A cél az volt, hogy egész Amerikát átkocsikázza egyedül, miközben ráébredjen bizonyos dolgokra, többek között a benne lappangó félelemekre is.

A hat hónapos út második hónapjában azonban lerobbant a járműve, pénze pedig nincs, hogy megcsináltassa. Jelenleg adományokra és olyan felajánlásokra vár, ami nem csak pénzbéli, de lelki segítést is tartalmaz. Olyan spirituális vezetőt és mestert szeretne maga mellé, akinek segítségével legyőzheti a depresszióját és folyamatos rettegését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!