Lady Gaga lesz az új Harley Quinn? - ifaktor
Lady Gaga fekete bársony ruhában áll a színpadon egy kalappal a kezében, szőke hajjal
Instagram/ @ladygaga

Lady Gaga lesz az új Harley Quinn?

Ebben a filmben láthatjuk viszont az énekesnőt.


Valósággal sokkolta Lady Gaga legújabb bejegyzésével a rajongóit, ugyanis elárulta, hogy szerepet kapott a új Joker filmben. A színésznő Joaquin Phoenix oldalán fog feltűnni, 2024-ben a filmvásznon.

„Joker: Folie à Deux 10.04.24."

– írta Gaga az Instagramon.

A film érdekes francia címén kívül, amely egy olyan pszichiátriai szindrómáról kapta a nevét, amely két vagy több embert érint ugyanabban a téveszmében vagy hallucinációban, az alkotás cselekményének részletei jelenleg nem állnak rendelkezésre.

Az énekesnő bejegyzése hivatalosan nem erősíti meg, hogy Gaga Harley Quinnt fogja alakítani a filmben, bár a források korábban azt állították, hogy a House of Gucci sztárja „korai tárgyalásokat” folytatott, hogy eljátssza Joker romantikus és bűnöző partnerét. Továbbá a videón jól kivehető, hogy árnyalakjuk egymással táncol és Gaga arcán Quinn jellegzetes szív alakú tetkója is feltűnik.

A Warner Bros. Discovery szerdán bejelentette, hogy a folytatást 2024. október 4-én mutatják be a mozik, vagyis pontosan öt évvel a bevezető film debütálása után. Figyelemre méltó, hogy az első film 335,4 millió dollárt keresett belföldön, és több mint 1 milliárdot termelt globálisan, így a világ legmagasabb bevételű R-besorolású filmje lett.


Ne hagyd ki!