Lady Gaga sírva fakadt színpadra lépése előtt - ifaktor
Lady Gaga fehér inkben

Gaga turnéja talán az énekesnő eddigi legszemélyesebb előadása.


2022-es turnéja, a Chromatica Ball első estéjén, Lady Gaga a kulisszák mögötti videót tett közzé Instagramján, amelyben őszintén beszélt érzéseiről és idegességéről a színpadra való visszatérés kapcsán. 2018 óta az énekesnő először indított turnét, ugyanis 2020-ban a koronavírus miatt kellett elhalasztania a Chromatica turnét.

„Szeretném lehetővé tenni, hogy mindenki úgy értelmezze ezt a műsort, ahogyan szeretné, de azt mondom, hogy valóban dokumentálja a gyász sok különböző szakaszát és oldalát, valamint annak mániákus energiáját, amit én tapasztaltam az életemben. (…) Nagyon szeretném megköszönni, hogy kitartottatok mellettem, és szerettétek művészi alkotásom minden változatában, valamint engem, mint embert. (…) Ma tisztábbnak érzem magam, mint régen, és fájdalommentesebben, mint régen. A fájdalomtól mentesnek lenni a színpadon pedig igazi gyógyító élmény, mert tudok táncolni és énekelni, és élvezem a közönséget, élvezem a műsort, és tényleg elmesélek egy történetet.”

- mondta vasárnap egy videóban az Instagramon.

A Grammy-díjas énekesnő árulta, hogy turnéjának témája a harc a tisztességes élettel és előadásával szeretné megmutatni, hogyan sikerült önmagát visszaszereznie.

Őszinte videója mindössze két nappal azután jelent meg, hogy július 15-én, pénteken Twitteren fejezte ki félelmét, hogy visszatér a színpadra:

„Volt olyan időszak, amikor azt hittem, soha többé nem leszek színpadon. (…) Annyira szomorú voltam, hogy nem is álmodhattam mást, csak egy fájdalmas rémálmot. Szeretettel, támogatással, bizalommal, igazsággal, bátorsággal, tehetséggel és odaadással győztem le rémálmaimat. nagyon hálás vagyok. Találkozunk BABILONBAN."


Ne hagyd ki!