Lady Gaga rablásos ügyében baklövést követett el a rendőrség - ifaktor
Lady Gaga a Brit Filmes Díjátadón egy elegáns ruhában fotózkodik

A 18 éves fiatal volt az egyike annak a három férfinak, akik 2021-ben rálőttek Lady Gaga kutyáját sétáltató férfira, és elrabolták tőle a drága háziállatot.


Azt a fiatal férfit, aki a 2021-es Lady Gaga rablás ügyben elsőszámú gyanúsított, véletlen kiengedték az egyik Los Angelesben található börtönből. Az eset annak ellenére történt meg, hogy szinte mindenki tisztában van azzal, hogy melyik ügy köthető a férfihez.

James Howard Jacksont egy szerdai napon engedték ki a rendőrségről, majd csütörtökön már újra rácsok mögött találta magát. Jackson az egyike annak a három férfinak, akiket meggyanúsítottak Lady Gaga kutyájának elrablásával és a kutyát sétáltató ember megsebesítésével.

A kiengedés pedig úgy történt, hogy az ügyet ejtették, de közben egy büntetőjogi eljárást is elindítottak a férfi ellen. Viszont a rendszer átfutási ideje lassabb volt, így a holtidőben, mikor már az előző lezárult, de az új ügy még nem került fel az adatbázisba, azt jelezte, hogy szabadon távozhat a férfi. Ennél fogva engedték ki a rendőrségről. Az esetet követően elmondták, hogy senki nem hibázott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!