Lagzi Lajcsi halállományának befellegzett - ifaktor
Lagzi Lajos egye autó mellett

Több mázsa hal pusztult el a mulatós zenész saját horgásztavában.


Lagzi Lajcsi halastavában a halak nagyrésze elpusztult. Az előadó szerint a közeli hulladékfeldolgozó tehet erről, akik szándékosan oda öntik ki a mérgező anyagokat. Lajcsi már többször is jelezte, hogy hagyják abba, hiszen ez az ő vállalkozására, meg persze a halakra rendkívül veszélyes.

Hónapok óta panaszkodom, hogy furcsa színű, furcsa szagú a víz, hol kék, hol zöld, de nem természetes a tavamba folyó patak vize. A környéken van egy üzem, ahol akkumulátorok megsemmisítésével is foglalkoznak idén tavasz óta, azóta érzem, nincs valami rendben. (…) Feljelentést teszek a hatóságoknál, környezetkárosítás és rongálás miatt. (…) Ez egyértelműen egy mérgezés, ami az egész patakra, az egész településre kihat, nem én vagyok az egyetlen, aki panaszkodott az üzem felől érkező mérgek miatt

– mondta Galambos Lajos.

A Blikk megtudta, hogy több panasz is érkezett már a település külső részén található üzemről. Nem csak a patakokra, de a területen mezőgazdasággal foglalkozó gazdák is jelezték, hogy furcsa színű és szagú anyagokat találnak a termőföldeken.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!