Lagzi Lajcsi csak ebben az esetben vállalja fel új szerelmét - ifaktor
Lagzi Lajcsi a Blikk asztalánál ül
Lagzi Lajcsi élő adásban vallotta be: eltávolodtak feleségétől
Lagzi Lajcsi élő adásban vallotta be: eltávolodtak feleségétől

Lagzi Lajcsi csak ebben az esetben vállalja fel új szerelmét

Lagzi Lajcsi újra nyitott a szerelemre és azt is elárulta, hogy már van az életében olyan személy, akivel szeretné, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolata. Azonban gyermekei áldása számára elengedhetetlenek.


Lagzi Lajcsi élete az utóbbi időszakban alaposan a feje tetejére fordult. Bírósági ügyei mellett magánéleti problémákkal is meg kellett küzdenie. Januárban mondták ki hivatalosan is a válását exfeleségével, akivel húsz évet töltöttek együtt.

Azonban most úgy tűnik, rátalált a boldogság a zenészre, hiszen a Blikknek elárulta, hogy van már olyan személy az életében, akivel el tudja képzelni, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok.

,,Már hosszú ideje a csónakházamban éltem, és ott az egyedüllét kényelme megérintett, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarok vagy nem tudok ebből kilépni. Az az igazság, hogy nyitott vagyok egy új szerelemre, és van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk”

-nyilatkozta Lajcsi a Blikknek.

A zenész azt is elárulta, hogy nagyon fontos számára három gyermeke véleménye, így boldogsága nem lehet teljes, amig ők nem adják rá az áldásukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!