Lakatos Levente elárulta, hogyan halt meg M.Richárd - ifaktor
Lakatos Levente egy zöld szőnyegen ül
A népszerű író, Lakatos Levente mesélt arról, hogy pontosan milyen volt a kapcsolata a nemrég elhunyt unokatestvérével, Molnár Richarddal, akit sokan a Dózsa György úti gázolóként emlegetnek.

Lakatos Levente volt a vendége a LifeTv Ébredj velünk legutóbbi adásának, ahol az író mesélt unokatestvérének haláláról. Levente rokona Molnár Richárd, akit sokan csak M. Richárdként, a Dózsa György úti gázolóként ismernek.

Levente elárulta, hogy a családnak vannak fenntartásai Richárd halálával kapcsolatban. Véleményük szerint a férfinak nem voltak biztosítva a megfelelő feltételek a börtönbüntetése idején, illetve az első stroke-ja utáni szükséges kezelést sem kapta meg.

A család ezt elsősorban arra alapozza, hogy Richárt fogház büntetésre volt ítélve, azonban egy fegyházként működő intézménybe szállították és ott is töltötte büntetését Szombathelyen. A büntetőintézmény ezeket a vádakat teljes mértékben tagadja.

Levente azt is elárulta, hogy Richárd első börtönbüntetése letöltése után kerültek közelebb egymáshoz. Bár nem tartották unokatestvérével mindennap a kapcsolatot a bajban tudták, hogy számíthatnak egymásra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!