Ki a hibás egy kapcsolatban, ha az egyik fél elhízik? - ifaktor
Lakatos Levente kutyájával a parkban

Lakatos Levente Kozma Rita társaságában kereste a válaszokat, a molett nők általános problémáira, illetve a párkapcsolatokban ez okból kialakult konfliktusokra is.


Lakatos Levente legújabb podcast adásának vendége Kozma Rita volt, akivel a molett nőkkel kapcsolatos kérdésekre válaszoltak. Szó volt az önelfogadásról, a párkapcsolatokról, a modellekről, a social media hatásairól és a súlyproblémákról is.

Levente arról is megkérdezte vendége véleményét, hogy mi lesz egy kapcsolattal, ha ez egyik fél elhízik. A műsorvezető arra kereste a választ, hogy mennyire hibáztatható, az a személy, aki másik külsője miatt szeret ki párjából.

Kozma Rita szerint egy párkapcsolatban ezt a témát is érdemes egy ilyen esetben megbeszélni. Továbbá jogosnak tartja, ha az egyik fél szóvá teszi párjának, hogy felszedett pár kilót. Az, ami Rita szerint igazán számít az önelfogadás és a magabiztosság.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!