Lakatos Márk beszólt Zimány Lindának? - ifaktor

Lakatos Márk sokszor szerepelt a médiában azért, mert hangoztatta véleményét egy ismert személlyel kapcsolatban. Nem áll tőle távol a konfliktus és most úgy tűnik, Zimány Lindának nem tetszett a hozzászólása egyik fotójához.


Zimány Linda a minap új kedvenc pulcsijáról posztolt. A képen a felsőt egy fekete biciklis nadrággal és egy zöld gumicsizmával kombinálta. A követőknek tetszett a szett, de Lakatos Márk is kommentelt.

,,Egy a természettel? 🤣🤣🤣🐻🐻🐻"

- írta az ismert stylist Zimány Linda képe alá.

Mire az újdonsült ügyvédnő a medve karakterre reagálva ennyit válaszolt:

,,a belvarosban.. mondjuk a maci testtol eleg messze vagyok.."

Nem tudni, hogy valóban kritikát fogalmazott-e meg Lakatos Márk, vagy csak Linda értette félre a kommentett, de az határozottan kivehető, hogy a modell nem nevetett a dolgon.

A bejegyzést ide kattintva érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!