Lakatos Márkot is letiltotta Tóth Gabi - ifaktor

Lakatos Márk nagyon keményen mondta el a véleményét Tóth Gabiról.


A híres stylist, történetében osztotta meg, hogy egy Tóth Gabival frissen készült interjút olvasott. Ezzel kapcsolatban kommentelt is az énekesnő közösségi oldalára, de Gabi azonnal le is tiltotta-írta meg a Blikk.

Márk elmondása szerint a hozzászólásában csak annyi állt, hogy olvassa is a Gabival készült interjút. A 168.hu-nak adott részletesebb interjút a stylist:

„A címlap szintén nagyon vagány: népviselet, tetoválás – nem is értem, hogy 2021-ben hogy merülhet egyáltalán fel, hogy egy tetovált nő felvehet-e egy matyómintás blúzt. Vagy hogy be lehet-e lépni tetováltan egy templomba, vagy hogy összeférhet-e a kereszténység a tetoválással – amikor több száz millió latin él fullra tetoválva, akik minden nap Szűz Máriához imádkoznak. Nem is értem, hogy a tetoválás hogyan lehet probléma."

Majd valamivel erőteljesebben folytatta:

„Kicsit visszás nekem az is, hogy Tóth Gabi elmesélte, hogy ezt az egész tetoválós karaktert hogyan akarták külső személyek ráerőltetni – ezek szerint valószínűleg én is, hiszen én voltam az első stylistja."

Márk szerint a Gabival való megismerkedésekor a lány vadóc, punkos karakterét szerették volna előhozni, ami már tizenéves korában is benne rejtőzött: egy hisztis, csapongó karakter, amibe simán belefért, hogy egyik napról a másikra változtatja a véleményét.

Azt is kifejtette, Gabi pálfordulásain egyáltalán nincs meglepődve és Puzsér Róbert szavait használva hozzátette, hogy egy évvel ezelőtt prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett a szülés után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Adele bepasizott, ráadásul nem is akárkivel

Mostanra pedig hivatalos, hogy a világhírű énekesnő Adele összejött Rich Paullal. De ki is az a Rich Paul?

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!