Lana Del Rey fülbemászó dallal jelentkezett - ifaktor
Lana Del Rey egy autóban ülve selfiezik

Ez az album megjelenése előtti utolsó beetetés Lana Del Reytől.


Lana Del Rey új albumjának egyik slágerével robbantotta a YouTube-ot, ami az „Arcadia" névre hallgat. A „Blue Banisters" című albumból immáron már 3 zenét publikált korábban.

A zene egy saját rendezésű klippel érkezett, melynek a végén egy kulisszák mögötti jelenetet is láthatunk. Az énekesnő ugyanakkor egy hosszabb üzenetet is posztolt Instagramra közvetlenül azelőtt, mielőtt a slágert kiadta volna.

„Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ez az album arról szól, hogy milyen volt, mi történt és milyen most.
Ha érdekel, nyugodtan keresd vissza azt a 3 számot, amit korábban már kiadtam. Kronológiai sorrendben azok az elsők. Ez a mostani dal, valahol a középen helyezkedik el és mire az album megjelenik, hallani fogjuk hol is tartunk most.
A folyamatos kritikák és becsmérlések bármennyire is megpróbáltatók voltak, hozzásegítettek, hogy felkutassam a saját családfámat és mélyebbre ássak és hogy továbbra is látható Istent csak az érdekli, hogyan haladok a világban…
…Ha érdekel az életem, ez az album pontosan megmutatja azt, nem többet, csak az életemet."

Lana Del Rey új száma pedig már Spotifyon is hallható.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!