Laskóy Noémi is ott volt Buda legújabb plázájának megnyitóján - ifaktor

A napokban elárasztották az internetet kedvenc influenszereink is Buda legújabb plázájával, az Etele Plázával. Laskóy Noémi is jelen volt a budai pláza megnyitóján.


Sokan már régóta várták, hogy megnyisson az Etele pláza. Ugyanis a környékén csak az Allee nevezetű bevásárlóközpont található, ami sokkal kevesebb boltot tartogat a vásárlók számára, mint a vadonatúj budai pláza.

„ma én is eljutottam végre az Etele Plazaba, aminek a megnyitóját már nagyon vártam, hiszen néhány percre van tőlünk és az ÖSSZES kedvenc üzletem megtalálható benne🙈🤍 végre minden egy helyen!
arról nem beszélve, hogy maga a pláza is gyönyörű és modern, érdemes megnézni!"

- olvasható Noémi posztjában.

A poszt alatti kommentekből azt is megtudtuk, hogy a megnyitó napján és azóta is elég sokan látogatják a plázát, így lehet érdemesebb megvárni, hogy kicsit lecsengjen a nyitással együtt járó őrület.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!