Covid teszt miatt nem játszhat a világsztár, LeBron James - ifaktor
LeBron James fekete ruhában és napszeművegben

LeBron James jelenleg a világ egyik leghíresebb sportólja, ez a hír pedig a Lakers csapatának nem jött jókor.


LeBron Jamest eredményét egy rapid tesztet követően, pozitívra hozták az orvosok. Ezután azonnali PCR-tesztnek vetették alá a világsztár kosarast, ami negatív eredményt mutatott. Ekkor döntöttek úgy, hogy egy mindent eldöntő harmadik tesztet is elvégeznek rajta, ami újból pozitív eredményt hozott.

Ekkor a világhírű kosárlabdázónak a csapata egy magángépet rendelt, hogy egyedül, biztonságban utazhasson vissza Sacramentoból, Los Angelesbe. LeBron egyelőre tünetmentes és az eddigi összes vakcinát megkapta.

Az NBA-ben minden mérkőzés előtt egy rapid tesztet végeznek el a játékosokon, így kiszűrhetik az olyan eseteket, mint a mostani. Akinek az eredménye negatívként tér vissza játszhat, akinek pedig pozitív, azt egy PCR-tesztnek is alávetik. James ebben háromszor is helyt állt, de két pozitív egy negatív, az még pozitív.

A mostani helyzet alapján, James 10 napot kell karanténban töltsön és csakis abban az esetben térhet vissza a csapathoz edzeni, amint 2 negatív PCR-tesztet is fel tud mutatni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!