LeBron James sztár kosárlabdázó jóképű „kisfia” 17 éves lett - ifaktor

A Los Angeles Lakers sztárja, a 36 éves LeBron James legidősebb fia most töltötte a 17. életévét, amit a kosárlabdázó képtelen volt elhinni.


LeBron James egyszerűen nem hitte el, hogy legidősebb fiát Bronnyt, már csak egy év választja el attól, hogy betöltse a 18-at. A kosárlabdázó ezekkel a sorokkal kívánt neki nagyon sok boldog születésnapot:

„Mi a franc folyik itt? Hogy lehetsz 17?"
„Az én kicsi fiam! Oké elég a puhányságból! Büszke vagyok rád kis király"
„Elnézve ahogy azzá nőttél, aki most vagy, büszkeséggel és boldogsággal tölt el. Szeretlek fiam!"

Amikor Bronny 16. születésnapját ünnepelte a család, nem lehetett velük, ugyanis Orlandoban volt az úgynevezett „Buborékban", amit a koronavírus elleni elszigetelődést volt hivatott biztosítani a játékosok számára. Ezért minden bizonnyal idén duplán megünnepelték a 17.-et.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!