Egy szál mellben pózolt Megan Fox és Kourtney Kardashian - ifaktor
Kourtney Kardashian és Megan Fox egy fotózáson fehér háttér előtt melltartóban cseresznyét esznek

Ezek a durván pikáns fotók nem másért készültek Megan Foxról és Kourtney Kardashianról, mint hogy reklámozzák Kim Kardashian márkáját, a SKIMS-t.


Kourtney Kardashian és Megan Fox is kérnek egy szeletet abból az almából, amit Kourt testvére Kim tartogat számukra. Mint képletesen, mind pedig a valóságban.

Travis Barker és Machine Gun Kelly barátnői elég szoros kapcsolatot ápolnak, mint ahogy azt láthatjuk is. Ezért döntöttek úgy, hogy együtt levetkőznek és kamera elé állnak, hogy így reklámozzák Kim Kardashian márkáját, a SKIMS-t. Mindenesetre elhoztunk nektek ezekből a képekből néhányat, szóval kedvetekre csemegézhettek belőlük.

Mint ahogy azt sejteni lehet, Kourtney és Megan nem csak a kamerák előtt, de a hétköznapi életben is sokszor összejárnak. Szeretnek egymás társaságában lenni, pláne, hogy a pasik is ilyen jól kijönnek egymással. Ezen felül pedig ha néha támogathatják valamelyik tesót, akkor egyenesen kikelnek magukból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!