Leesik az állad! - Ennyiért adták el Messi utolsó zsebkendőjét - ifaktor
Messi papírzsebkendőbe temeti arcát az utolsó sajtótájékoztatón

Valaki vett magának egy rendkívül drága szemetet.


A napokban Lionel Messi körül forog a football-világ, hiszen Barcelonától való távozása, sok embert foglalkoztatott és a mai napig foglalkoztat. Ez a távozás rendkívül érzelmesre és könnycsalogatóra sikeredett.

Messi is megsiratta az egész helyzetet, ezeket a könnyeket pedig az utolsó, leköszönő sajtótájékoztatóján egy zsebkendőbe törölte. Ezt a zsebkendőt bocsájtották árverésre. Az ár, amiért ez a zsebkendő elkelt, nem kevesebb mint 1 millió dollár, ami forintba átszámítva, kb. 300 millió forint.

Az eladó több weboldalra is feltette a zsebkendőt, amit a sajtótájékoztatót követően szerzett meg a szemetesből. Azon kívül, hogy Messi utolsó Barcelonához köthető „emléktárgyáról" van szó, az áruba bocsájtó ember mással is promózta a zsepit.

Mivel Messi ezt a zsebkendőt használta, így a DNS-e is megtalálható benne, ami egy hozzáértő vásárlónak ingyen jegy, hogy a világsztár focistát klónozzák. Valljuk be, ez az állítás elég kétségbeesettnek tűnhet, azonban mégis működött. Sikerült eladni a zsebkendőt, így valaki egy méregdrága, szemetesből kihalászott, Messi-DNS-t vásárolt, mindössze 300 millió forintért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!