Ez az ára, hogy Lékai-Kiss Ramóna jól nézzen ki - ifaktor
Lékai-Kiss Ramóna elegáns ruhában fehér háttér előtt néz előre

Lékai-Kiss Ramóna unja, hogy ezt kell tegye ahhoz, hogy mindenkinek megfeleljen és ne nézzék csüngő hasúnak.


A szerdai Glamour Woman of the Year-díjátadó gáláján rengeteg népszerű ember volt jelen. A hangulat rendkívül jó volt, az esemény pedig színvonalas. Mivel Rami volt a speaker, így úgy döntött, hogy egy saját történetét meséli el a közönségnek.

„Szeretnék pár gondolatot megosztani veletek. Három napja semmi mást nem csinálok, csak nem eszem és rohadtul unom. Tudjátok, miért nem eszem? Hogy ne legyen hasam, hogy ne legyen pocakom, hogy ne jelenjen meg holnap a cikk, hogy terhes vagyok. Nem vagyok egyébként várandós. Unom rohadtul, hogy mindig mindenre figyelnem kell: hogy áll a kisujjam, mit mondok, mit csinálok, hogy nézek ki, hol hibázok. Mert ha hibázok, nőként sokkal többet kell vezekelnem azért, hogy helyrehozzam azt a hibát. Unom, aztán arra jöttem rá, hogy baszki, nem eszem három napja, nem vagyok normális. (…) Azért akartam úgy feljönni a színpadra, hogy jól álljon a gatyám, jól álljon a cicim, ne legyen pocakom, (…) mert mi, hölgyek vagyunk egymással a legkritikusabbak. Ezen kellene változtatni. Legyen az a mottónk, hogy szeressük egymást, kapaszkodjunk össze, támogassuk egymást, mert ezzel a támogatással megállíthatatlanok leszünk és ezzel fogjuk megváltoztatni a világot” – mondta Kiss Ramóna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!