Top4 világsztár, akik kavartak Leonardo DiCaprioval - ifaktor
naomi campbell dicaprio

Leonardo Di Caprio már fiatal kora óta robbantja a szíveket. Nem is csoda, hogy több tucat barátnője volt már élete során. Ezekből összeszedtük a 4 legnagyobb nevet.


Liv Tyler

USmagazine

A 90-es években egy partifotó látott napvilágot, amin látható, hogy az egyik klubból DiCaprio az Aerosmith frontemberének, Steven Tylernek lányával, Liv Tylerrel megy haza. A románcuk nem folytatódott sokáig, mostanra pedig a színésznőnek van egy gyermeke az előző házasságából és a mostaniból pedig kettő.

Naomi Campell

USmagazine

Miután kijött a Titanic című film, egy rövid kalandja volt DiCaprionak a modellel, akik a múltat úgy zárták le, hogy nagyon közeli barátok maradtak. Azóta többször is látták már együtt ebédelni és hajókázni a párost.

Blake Lively

USmagazine

Először Steven Spielberg jachtján találkoztak Monte Carloban, még a 2011-es Cannes-i filmfesztiválon. A kapcsolatuk mindössze 5 hónapig tartott, de ezalatt többször is mutatkoztak együtt a publikumnak. A színésznő most Ryan Reynolds felesége, akitől 3 gyermeke is született.

Kelly Rohrbach

USmagazine

DiCaprio és a Sports Illustrated modell 16 év korkülönbségre is azt mondták, hogy egye-fene, megpróbálják. 2016-ban néhány hónapig randizgattak, aztán mindketten belátták, hogy a rendkívül szoros időbeosztásuk miatt, sajnálatos módon nem fog működni a dolog. Azóta is barátok, de ami volt, elmúlt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!