8 érdekesség a szülinapos Leonardo DiCaprioról - ifaktor
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio ma ünnepli a 47. születésnapját. Ebből az alkalomból elhoztunk nektek nyolc érdekességet a színészről, amelyet csak az igazán nagy DiCaprio fanok tudhattak csak róla.Folyékonyan beszél németül

Leo anyai nagyapja német származású volt, így gyermekkora nagy részét Németországban töltötte. Ebből adódóan pedig folyékonyan beszél németül.

Leonardo da Vinciről kapta a nevét

Édesanyja éppen, mikor pocakjában a kisgyermeke rugdosott, Leonardo da Vinci festményét csodálta. Innen jött az ötlet, hogy legyen ez születendő kisfia keresztneve.

 Mindig 25 éve alattiakkal randizik

Már sokan szinte viccet csinálnak belőle, de ettől függetlenül igaz a hír, hogy DiCaprionak eddig nem volt 25 évesnél idősebb barátnője. Érdekes, hogy többel is pont a 26.születésnapjuk előtt mentek szét.

Több szuperhős szerepre is felkérték

Először az 1995-ös Batmanban, Robin szerepére kérték fel a színészt, azután pedig 2002-es Pókemberére. Nyilvánvalóan mindkettőt visszautasította. Viszont azt kevesen tudják, hogy esélyes volt Amerika kapitány karakterére, továbbá A sötét lovag: Felemelkedés Bane-jeként is megjelenhetett volna a filmvásznon.

Sokat jótékonykodik

Azt mindenki tudja Leoról, hogy aktív környezetvédő, azonban többet tesz a környezetvédelemért, mint gondolnánk. A World Wildlife Fund aktív igazgatósági tagja. A világ számos országába utazott, hogy támogassa és finanszírozza a WWF ügyeit. Továbbá a Global Green USA igazgatósági tagja.

Sosem drogozott

Ezt mi is nehezen hisszük el, de a színész állítása szerint ő sohasem drogozott. Aki látta A Wall Street Farkasa című filmet az tudja, hogy karaktere bizony örömmel él a kábítószerekkel. DiCaprionak viszont – kellő tapasztalat híján – egy drogszakértővel kellett gyakorolnia, hogy megfelelően eljátszhassa a szerepét.

Vannak teknősei

Aktív környezetvédőként az állatoként is nagyon odavan a színész, azonban neki a kis házikedvence nem éppen átlagos fajta. Leo teknősöket tart.

Több halálközeli élménye is volt

Először ott volt a nagy fehér cápa, amely bekerült a ketrecébe egy dél-afrikai merülés során. Kétszer majdnem lezuhant a repülőgép, amellyel utazott. Aztán pedig egy tandem ugrás során csavarodott össze az ejtőernyője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!