Leonardo DiCaprio egy mészárlást bemutató filmben szerepel - ifaktor
Leonardo DiCaprio öltönyben

Úgy tűnik sikerül megállapodni Leonardo DiCaprioval, hogy ő testesítse meg Jim Jonest, a Jonestown-i mészárlást bemutató filmben.


A Deadline szerint, az Oscar-díjas színész csatlakozik az MGM-csoporthoz, hogy megalkossák az igaz történeten alapuló eseményét a Jonestown-i mészárlásnak. DiCaprio azt a Jim Jonest fogja alakítani, aki egy igazi véleményvezér volt és ő alapította a Peoples Temple-t, 1995-ben. Az évek alatt elszakadt a keresztény szocialisták csoportjától és saját maga és Isten felé fordult, ami aztán Jonestownba vitte őt. A közösséget, amit 1974-ben Guyanaban felépített, itt is reklámozta, mint amerikai zsarnokság ellen működő rendszer alapjait.

1978-ban Amerika, szószólót küldött Leo Ryan és másik 4 delegációs tag személyében, hogy az emberi jogokról beszéljenek. Ekkor azonban Jones lelőtte Leot és a delegáció tagjait. Ezt követően pedig Jones tömegmészárlást hirdetett a közösség ellen, amiben a 918 halott ember közül 1/3-a gyerek volt.

DiCaprio nem csak játszana a filmben, de rendezné is azt, Jennifer Davisson társaságában. A film forgatókönyvét a Venom és a Jumanji írója, Scott Rosenberg alkotja meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!