Lerabolták a PSG boltokat – 30 perc alatt ürült ki a Messi készlet - ifaktor
Messi PSG öltözőjében húzza fel a cipőjét

Az online boltban úgy vitték a mezeket, mint a cukrot.


Lionel Messi PSG-hez történő igazolása, kicsit sem mondható könnyednek és fájdalom mentesnek. Azonban ahogy bejelentették, hogy hivatalos a transzfer, Messi iránt triplán megugrottak az érdeklődések Párizsban.

A csapat hivatalos online boltjában 30 perc alatt ürült ki a készlet, míg a PSG rajongói boltjánál több órás sor torlódott fel, ami egészen a bolttól a metróállomásig tartott. Elméletileg Neymar lemondott a 10-es mezszámról, hogy Messi magáénak tudhassa azt, azonban Messi ezt nagylelkűen visszautasította és a 30-as számot választotta.

A mezek eladásának nyitónapján, 832 ezer mezt adtak el, ezzel egy nap alatt a klubb közel 3 milliárd forintnak megfelelő eurót keresett. Ez a szám pedig Cristiano Ronaldo 520 ezres számát adta át a múltnak, amikor Juventusba igazolt 2018-ban.

Azzal, hogy Messi a PSG-hez érkezett, a harmadik legértékesebb klub lett a football történelemben, a Manchester City és a Chelsea FC-t követően. Messi távozásával a Barcelona a 8. helyre csúszott le.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!