Lewis Hamiltonnak már nem olyan nagy az arca? - ifaktor
Lewis Hamilton brazil zászlóval a kezében a forma1 dobogóján.
Kisebb csodának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy Lewis Hamilton valós esélyekkel pályázzon 2022-ben a bajnoki címre a Forma-1-ben. Sokak szerint most leesett a „magas lóról”, amelyen a korábbi években ült.


Tavaly az utolsó utáni pillanatokban vesztette el a bajnoki cím lehetőségét, drámai körülmények között Max Verstappennel szemben. Idén egyelőre a dobogó közelébe sincs és nyilatkozataiban sokak szerint a valósnál is gyengébbnek állítja be a Mercedes-benz autóját.

Ezt a kritikusai szerint azért teszi, mert személyiségéből fakadóan saját teljesítményében nem talál hibát. Korábban is sokszor érte az a kritika a britet, hogy nagyképű. Akik nem kedvelték őt, azok leginkább ezt rótták fel neki.

Most pedig elégedetten csettintenek, hiszen Hamilton máris kiszállt a vb esélyesek köréből. Fiatal új csapattársa, George Russell ezzel szemben 49 egységet gyűjtött eddig, és kellően meggyőző, amit csinál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!