Liam Neeson 70 évesen sem áll le az akció filmekkel - ifaktor
Liam Neeson egy fekete hátteres képen szürke mintás ingben

A legújabb filmjét forgatja a 70. életévét lassan betöltő Liam Neeson, aki ezzel a projekttel tovább bővíti az amúgy sem rövid filmes karrierjének portfólióját.


A 69. életévében járó Liam Neeson, továbbra is Hollywood egyik legnagyobb akció-sztárja. A színész a TODAY-ben beszélt arról, hogy milyen érzés 70 évesen is toppon lenni és forgatni.

A színész elmondása szerint az akciók iránti szerelme már gyerekkorában elkezdődött. 9 éves korától egészen 17 éves koráig bokszolt.

„Egyszerűen csak imádom a fizikalitást.”
„Amatőr bokszoló voltam 17 éves koromig és nagyon élveztem.”

Azt is elmondta, hogy ezek a képességek is hozzásegítették ahhoz, hogy az „Elrabolva” című világhírű filmsorozatban tökéletes szerepet tudjon alakítani. Neeson azt mondta, hogy ő kereste meg a film rendezőjét azzal kapcsolatban, hogy mi lenne ha ő egy ex-CIA ügynököt alakítania Bryan Mills személyében.

Amikor pedig megkapta a szerepet, akkor 3 hónapot Párizsban töltött és minden nap egy rakás kaszkadőrrel edzett együtt, hogy tökéletes legyen a szerepre.

„Őszintén azt gondoltam, hogy egyből a filmbe megy. Egy egyszerű kis történet volt.”

A film első része több, mint 200 millió dollárt hozott. A hatalmas sikert tekintve pedig franchise lett belőle.

Neeson azt is hozzátette, hogy:

„70 éves vagyok, teljesen jól el vagyok vele még.”

A film egyik leghíresebb mondatát pedig az egész világ ismeri:

„Nem tudom ki maga és azt sem mit akar. Ha váltságdíjat akar, elmondom, hogy nincs pénzem, de rendelkezem olyan különleges képességekkel, amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem. Amelyek miatt a magafajták rémálma vagyok. Ha most elengedik a lányomat máris végeztünk. Nem fogom keresni, nem üldözöm magát. De ha nem… meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom ölni!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!