Lil Nas X ezért gondolta, hogy coming outolnia kell - ifaktor
Lil Nas X egy pénztárgép mögött áll szürke pólóban és sapkában

Júniusban kitálalt Lil Nas X és az egész világnak bevallotta, hogy meleg. Most pedig elmondta, miért gondolta ezt fontosnak.


Lil Nas X meteorként érkezett a köztudatba, mikor 2019-ben Billy Ray Cyrusszal bemutatták az „Old Town Road" című számukat, ami történelmi sikereket hozott. Többek között 19 hétig csücsült a Billboard Top 100-as listájának élén és három Grammy-díjra is jelölték.

Júniusban azonban a rapper úgy döntött, hogy coming outol és elmondja a világnak, hogy meleg. Most pedig az XXL-nek adott interjújában elmondta, hogy miért is tartotta ezt fontosnak.

„Őszintén úgy éreztem, hogy ez kötelességem volt. Feltéve, ha tovább akartam haladni a karrieremben. És amilyen hitelességgel csináltam amit csináltam, úgy éreztem az emberek átlátnak rajta és ez is egy részem."

mondta a 22 éves rapper.

Azt is elmondta, hogy mióta beismerte az egész világnak szexuális hovatartozását, azóta néhol megfordult a helyzet.

„Őszinte leszek. Úgy érzem, több helyen a hip-hop, vagy egyéb zenei közösségekben egyaránt, nincs meg felém a tisztelet."
„Ezek viszont csak közösségek, aminek én is része vagyok tetszik az embereknek, vagy sem. Ez az a valami, amit akartam, ugyanis nem az egész album rap, de vannak rajta ilyen számok is. Rapper vagyok, pop-sztár vagyok. Egy meleg előadó. Ugyanúgy ide tartozom, ezekbe a közösségekbe értitek?"

Amennyire őszinte annyira céltudatos és odaadó a zenei szakmában a fiatal rapper. Szereti ha elismerik amit csinál és elég jó úton halad továbbra is, hogy meghódítsa az aktuális zenei trendeket és iparágat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!