Lil Nas X „Old Town Road” című dala történelmet írt - ifaktor

A fiatal rapper Lil Nas X rendkívül gyorsan világhírű lett ezzel a számmal, ami a zenei történelemben is nyomott hagyott.


Lil Nas X továbbra is úgy dönti a rekordokat, mintha nem lenne holnap. Az ő első, berobbanó száma az „Old Town Road", amiben Miley Cyrus édesapja Billy Ray Cyrus is közreműködött, akkora sikert aratott, hogy ilyet még soha senki a zenei világban.

A dal mostanra 15x platina-díjnak örvendhet, továbbá még mindig a leghosszabb ideig listavezető számként tartják jegyezve a Billboard Hot 100-as listáján, ahol 19 hosszú hétig csücsült, ezzel a valaha volt egyik legjobban teljesítő dalt sikerült megkomponálniuk. A zene videóklipje a YouTubeon 2 év alatt, több mint 800 millió megtekintést hozott.

További érdekesség, hogy az „Old Town Road" ugyanazon a napon kapta meg ezt az elismerést, amelyiken a legújabb albuma a „Montero" debütált. Az új albumon olyan előadók is hallhatók, mint Megan Thee Stallion, Doja Cat, Elton John, Miley Cyrus és Jack Harlow.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!